3C:n mielikuvitusmaailmat

3C-luokka teki käsitöissä kierrätys- ja luonnonmateriaaleista mielikuvituseläimiä ja niiden asuinympäristöjä. Niistä tuli hienoja!

 DONITSIEN SALAINEN AUKIO Donitsien salaisessa aukiosta asuu 2 donitsin joiden nimet ovat Lilja ja Ruusu joilla on lemmikkinä kultakala. Aukiolla on simpukoita, puolukoita, pinkkejä pilviä ,pinkkejä puita sekä joki josta menee silta toiselle puolelle. Ne syövät pastaa ja karkkia. Kirjoittajat: Linnea & Saaga
DONITSIEN SALAINEN AUKIO
Donitsien salaisessa aukiosta asuu 2 donitsin joiden nimet ovat Lilja ja Ruusu joilla on lemmikkinä kultakala. Aukiolla on simpukoita, puolukoita, pinkkejä pilviä ,pinkkejä puita sekä joki josta menee silta toiselle puolelle. Ne syövät pastaa ja karkkia.
Kirjoittajat: Linnea & Saaga
 Salainen laakso Siellä asuu paroni von sörsellsön ja Lentävä Mangnum Me teimme sen käsityö tunnilla. Se oli kivaa. Sörsellsön on olio joka näyttää sörsellsöniltä. #tekijät Juuso & Milla#$$€€$$€€$$€€
Salainen laakso
Siellä asuu paroni von sörsellsön ja Lentävä Mangnum
Me teimme sen käsityö tunnilla. Se oli kivaa. Sörsellsön on olio joka näyttää sörsellsöniltä.
#tekijät Juuso & Milla#$$€€$$€€$$€€
 Ankkajoki Tämän teoksen ovat tehneet Abby ja Mai. Ankkajoella asuu ankka nimeltä Possu ja Sorsa-Ankka. Possu asuu joen toisella puolella ja Sorsa-Ankka toisella. Possulla on kasvihuone, kokoelma kaappi ja pikku talo. Sorsa-Ankalla on kokoelmalaatikoita, monitoimikone, pehmopaikka ja pikkutalo. Tätä työtä oli kiva tehdä.
Ankkajoki
Tämän teoksen ovat tehneet Abby ja Mai.
Ankkajoella asuu ankka nimeltä Possu ja Sorsa-Ankka.
Possu asuu joen toisella puolella ja Sorsa-Ankka toisella.
Possulla on kasvihuone, kokoelma kaappi ja pikku talo.
Sorsa-Ankalla on kokoelmalaatikoita, monitoimikone, pehmopaikka ja pikkutalo.
Tätä työtä oli kiva tehdä.
Maastokylä. Siellä asuu Fongus pokemon, Lumiukko ja John cena. Maastokylä on valmistettu pahvista, kankaasta, maalista, langasta ja myrkyttömästä biohajoavasta muovista. Siellä on puita, puumajoja, hyppytorni ja joki sekä kauppoja. Rakentamisessa oli mukana Eino, Weini, Mikael, Leo, Iivo ja Aksel.
Maastokylä.
Siellä asuu Fongus pokemon, Lumiukko ja John cena. Maastokylä on valmistettu pahvista, kankaasta, maalista, langasta ja myrkyttömästä biohajoavasta muovista.
Siellä on puita, puumajoja, hyppytorni ja joki sekä kauppoja.
Rakentamisessa oli mukana Eino, Weini, Mikael, Leo, Iivo ja Aksel.