Talviliikuntapäivä

14.2 koulumme vietti talviliikuntapäivää. Vaihtoehtoisia lajeja olivat pulkkailu, luistelu, murtomaahiihto, sekä laskettelu . Bussit tulivat hakemaan 4-6 luokkalaisia laskettelijoita klo 8.15 koulun  pihalta. Monilla oli omat varusteet, mutta niitä oli myös mahdollista tarvittaessa sieltä vuokrata. Laskettelukeskuksessa oli kaksi rinnettä, jotka olivat molemmat hauskoja, eikä liian jyrkkiä kenellekkään. Rinteiden välistä löytyi rinnekahvila, jonne pystyi pysähtymään tauolle tai syömään koulusta saatuja eväitä. Ehdimme lasketella noin. kolme tuntia, kunnes oli aika lähteä koululle. Kaikkilla oli varmasti kiva päivä ja sinne olisi hauska päästä uudelleen.

 

 

Pulkkailijoiden päivä alkoi kun klo 9.00 he  kokoontuivat koulun pihalle. Menimme tilausajobussilla Paloheinään. Kun pääsimme perille saimme eväät ja menimme mäkeen. Ulkona ei ollut kauhean kylmä ja sää oli kaunis . Mäki oli melko jyrkkä ja siinä oli paljon hyppyreitä. Saimme tuoda omat tavarat tai lainata koululta. Näimme paljon tavallisia pulkkia ja liukureita. Mäen lähellä oli kahvila josta oppilaat saivat käydä ostamassa jotain pientä syötävää. Päivä oli onnistunut ja lähdimme takaisin kouluun.

Koulumme halukkaat 1-6 luokkalaiset menivät luistelemaan. Luistelijat kävelivät ihanassa aurinkoisessa pakkassäässä koululta Brahenkentälle. Vaikka kävelymatka oli hiukan pitkä, se kuitenkin  kului nopeasti ja hauskasti puhuen kavereiden kanssa. Kun olimme paikalla pukuhuoneissa , oli vähän ahdasta, mutta mahduimme juuri ja juuri. Kun pääsimme jäälle näimme paljon ihmisiä nauramassa ja luistellemassa. Jää oli kirkas ja kiiltävä. Päivä oli mukava ja kaikin puolin normaalista koulupäivästä poikkeava.

Eryka, Ella-Lumia, Alma, Anna-Karoliina, Helka ja Anja